Psycholoog Heemstede

Bekijk hier de profielen van onze angstpsychlogen.

Psycholoog Heemstede

door Beheerder » ma 26 aug 2013, 15:35

Angst en controle hebben veel met elkaar te maken. Je bent angstig op momenten wanneer je niet weet wat er kan gebeuren, je geen zekerheid voelt of dat je niet weet of je een bepaalde gebeurtenis wel aankan. Angst helpt je de kans op het herstel van die controle te vergroten. Het zet je op scherp, verhoogt je adrenaline, je bent alerter, sneller, scherper.

De balans tussen angst en controle is evenwichtig. Je bent angstig op het moment dat daar aanleiding toe is. En je bent rustig, ontspannen en vrij van zorgen op het moment dat dat kan. Af en toe wordt de balans verstoort. Je piekert, hebt een slapeloze nacht, misschien houdt het je even in zijn greep, en dan kun je weer door.

De balans tussen angst en controle is er niet meer

Maar niet bij jou. De balans is helemaal weg. De angst beheerst je leven. Je probeert de balans te herstellen. Je hebt daarvoor je eigen manieren bedacht. Je vermijd de angst , je ontwikkelt een schijncontrole. Het controleren van je angst kost veel moeite.

Contact

Ik kan je helpen om van je angst af te komen. Neem contact op voor een kennismaking met Psycholoog Heemstede. Ik ben benieuwd naar je verhaal en wil je graag helpen.
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 250
Geregistreerd op: za 22 aug 2009, 10:40

Keer terug naar Onze angst psychologen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron
Web marketing Alkmaar