Psycholoog Amsterdam

Bekijk hier de profielen van onze angstpsychlogen.

Psycholoog Amsterdam

door Beheerder » ma 13 mei 2013, 11:04

Op zoek naar een psycholoog in Amsterdam? Bekijk de website van:

Paul de Jonge - Psycholoog Amsterdam
Francine Wong Loi Sing-Witz - Psycholoog Amsterdam


Ik ben als psycholoog gespecialiseerd in verslavingen. In de loop der jaren heb ik een methode ontwikkeld waarmee ik mensen met een verslaving op een gedegen manier kan begeleiden. Holistisch; met aandacht voor verslaving, persoon, leven en toekomst.

Psycholoog Amsterdam - Wat kan je aan je klacht doen?
Je ontdekt op elk niveau in je leven hoe je probleem invloed heeft en wat je er mee kunt doen. Met inzicht, discipline en praktische handvatten. Een verslaving zie je overal in terug, het heeft in mijn ogen dan ook weinig zin ons enkel en alleen het verslaafde gedrag te richten.
Want verslaafd ben je ook in je werk, je liefde, de manier waarop je denkt, vriendschappen inricht en zelfs met je eigen lichaam omgaat.

Al met al is nu de combinatie van verslaafde cli├źnten en reguliere cli├źnten heel vervullend. Mijn reguliere cli├źnten profiteren van de kennis en ervaring die ik ook met zwaardere klachten heb, en ik kan de verslaafde cli├źnten in perspectief plaatsen.

Behandeling op maat
De therapie bestaat altijd uit een combinatie van methoden, technieken, werkwijzen en inzichten. Ik ben er van overtuigd dat jouw leven rijker is dan alleen de klacht, dat je meer bent en kunt dan je beperking en dat het goed is om juist ook te kijken naar je kwaliteiten.

Dat is niet alleen een overtuiging, ik heb inmiddels genoeg bewijs uit de praktijk, van mensen die bewonderenswaardige trajecten aflegden en zichzelf en hun omgeving verrasten.

Angstpsychologen.nl

Als je een vraag hebt. Dan kun je deze aan 1 van onze psychologen stellen. Ga dan naar stel je angst vraag.

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek met mij? Neem dan contact op met Psycholoog Amsterdam.
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 250
Geregistreerd op: za 22 aug 2009, 10:40

Keer terug naar Onze angst psychologen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron
Web marketing Alkmaar