Psycholoog Amsterdam - Susan Dechering

Bekijk hier de profielen van onze angstpsychlogen.

Psycholoog Amsterdam - Susan Dechering

door Beheerder » do 30 mei 2013, 10:33

Ik ben Susan Dechering, Psycholoog Amsterdam is mijn praktijk. Ik behandel volwassenen en kinderen bij heel uiteenlopende vragen en problemen. Van slaapstoornissen tot concentratieproblemen en van een burn-out tot problemen in het autismespectrum.

In de loop der jaren ben ik vooral gespecialiseerd in kinderen en jongeren. Dat komt ook omdat een paar methoden waarmee ik werk bijzonder goed aanslaan bij kinderen, zoals neurofeedback (sterk in werk met bijvoorbeeld ADHD, Autisme en PDD-nos).

Psycholoog Amsterdam - de volgende stap

Het is best lastig om de stap naar een psycholoog te zetten. Je zit misschien vol vragen en nog veel meer twijfels. Veel mensen blijven daarmee heel lang zelf aan het puzzelen: “is het erg genoeg?”, “heb ik wel iets?”, “als ik nu eerst eens rustig aan doe?”.

Dat je hier bent, zegt eigenlijk al genoeg. Je weet dat iets je dwars zit, ook al kun je het misschien niet benoemen. Je realiseert je dat je het niet alleen kunt, sterker nog je bent aan het rondkijken. Dat zijn best grote stappen die je niet zomaar zet.

Ik werk oplossingsgericht en met veel aandacht. Cliënten geven aan het prettig te vinden op een heldere manier te werken, zonder oordeel, met veel empathie, optimistisch en met een duidelijke structuur

Angstpsychologen.nl

Als je een vraag hebt. Dan kun je deze aan 1 van onze psychologen stellen. Ga dan naar stel je angst vraag.

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek met mij? Neem dan contact op met Psycholoog Amsterdam - Susan Dechering.
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 250
Geregistreerd op: za 22 aug 2009, 10:40

Keer terug naar Onze angst psychologen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron
Web marketing Alkmaar