Vallen veel meisjes aangetrokken tot mannen met een rood hoo

In dit forum kun je rechtstreeks vragen stellen aan onze angst psychologen. Je krijgt binnen 5 werkdagen antwoord.
Forum regels
We proberen je eerste vraag binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Probeer deze vraag zo helder en duidelijk mogelijk te stellen. Alle therapeuten werken op geheel vrijwillige basis mee aan dit forum, zelf hebben ze drukke praktijken dus hou er rekening mee dat vervolgvragen mogelijk pas later of zelfs geen antwoord meer krijgen.

Belangrijk: dit forum is in beheer van Psychologen Nederland. Wij helpen graag zoveel mogelijk mensen met inzicht krijgen in hun psyche en gevoelens en delen daarom soms de antwoorden op de hulpvragen op dit forum via onze blog. Als je hier een vraag post kan het zijn dat jouw vraag - uiteraard anoniem - behandeld wordt op onze blog op psyned.nl.

Vallen veel meisjes aangetrokken tot mannen met een rood hoo

door age43 » ma 09 dec 2019, 10:06

Ik heb via mijn dating- / seks- / huwelijkservaringen ontdekt dat mijn haarkleur waarschijnlijk de minst aantrekkelijke is voor de meerderheid van de vrouwen.
age43
 
Berichten: 7
Geregistreerd op: do 14 nov 2019, 16:05

Re: Vallen veel meisjes aangetrokken tot mannen met een rood hoo

door Ferss4 » ma 09 dec 2019, 19:31

Dat is de beste manier om het te beschrijven, grappig genoeg vind ik het ook leuk dat roodharigen van een spider-man of een andere keer zijn. Ik weet dit omdat er een roodharige is die ik in de kantoorblokken achter ons zie en ik kan niet stoppen met staren;) https://escortsitemedellin.com/red/
Ferss4
 
Berichten: 7
Geregistreerd op: vr 15 nov 2019, 07:23

Re: Vallen veel meisjes aangetrokken tot mannen met een rood hoo

door Corwill44 » wo 11 dec 2019, 11:42

Het eerste is dat je open moet zijn over hoe je je voelt, is het gewoon seks of iets meer om onmiddellijk verliefd te worden. De reden is dat mensen vragen, waarom je met een roodharige persoon bent. Het hangt dus af van wie je vrienden zijn, hoe je omgaat met je morgen, zoals in romantiek of samenwerking. Kijk op de website in Montpellier.
Corwill44
 
Berichten: 8
Geregistreerd op: vr 15 nov 2019, 13:57


Keer terug naar Stel je vraag over angst aan de psycholoog

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron
Web marketing Alkmaar