Slik/Stik Angst

In dit forum kun je rechtstreeks vragen stellen aan onze angst psychologen. Je krijgt binnen 5 werkdagen antwoord.
Forum regels
We proberen je eerste vraag binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Probeer deze vraag zo helder en duidelijk mogelijk te stellen. Alle therapeuten werken op geheel vrijwillige basis mee aan dit forum, zelf hebben ze drukke praktijken dus hou er rekening mee dat vervolgvragen mogelijk pas later of zelfs geen antwoord meer krijgen.

Belangrijk: dit forum is in beheer van Psychologen Nederland. Wij helpen graag zoveel mogelijk mensen met inzicht krijgen in hun psyche en gevoelens en delen daarom soms de antwoorden op de hulpvragen op dit forum via onze blog. Als je hier een vraag post kan het zijn dat jouw vraag - uiteraard anoniem - behandeld wordt op onze blog op psyned.nl.

Slik/Stik Angst

door tjoska » di 04 dec 2018, 15:37

Hoi allemaal!

helaas heb ik last van een slikangst, ik heb hier nu 16 jaar last van. soms waren er tijden geweest dat het even weg is geweest, maar nu is het weer helemaal terug en kom ik er niet meer vanaf! er is toen een stukje appel blijven hangen en vanaf die tijd is het altijd gebleven. ik pureer dus mijn eten, en eet geen eten waar sliertjes, vezeltjes of andere kleine dingetjes in zitten en sowieso al helemaal geen grof eten zoals pasta en vlees. ontzettend bang om hierin te stikken.

Graag wil ik dus van mijn angst af, en wie zou mij daarbij kunnen helpen? ik ben woonachtig in Tilburg en zou graag ook in de regio willen blijven, een half uur rijden dat kan nog wel buiten Tilburg. weet iemand raad? en waar ik hiervoor terecht kan? ik voel mij gewoon hopeloos worden.. ik heb al 2 keer EMDR geprobeerd en dit helpt bij mij niet!
tjoska
 
Berichten: 1
Geregistreerd op: di 04 dec 2018, 15:27

Re: Slik/Stik Angst

door Team Psyned » di 12 feb 2019, 10:01

Beste Tjoska,

Allereerst mijn excuses voor de late reactie. We zijn erg druk geweest de afgelopen periode, vandaar dat ik nu pas tijd heb je bericht te beantwoorden. Mogelijk heb je ook al juiste ondersteuning kunnen vinden, maar zo niet dan hoop ik je zo een beetje op weg te kunnen helpen!

Wat ontzettend vervelend om te horen dat je zo'n last hebt van je stik- en slikangst. Ik begrijp goed dat je hier graag van af wilt. Je geeft aan al eens eerder EMDR te hebben gehad, maar dat dit niet heeft geholpen. Er zijn gelukkig ook veel andere manieren om van je angsten af te komen. Ik denk zeker dat ik een psycholoog voor je heb in Tilburg of omgeving.

Zou je mij even willen bellen op het nummer 085-4014721? Dan kan ik even met je meekijken wie het beste bij je past en zo snel mogelijk een afspraak voor je inplannen bij een van onze psychologen!

Ik hoor graag van je!

Met vriendelijke groet,

Veerle
Team Psyned
Psychologen Nederland (Psyned) helpt dagelijks mensen door heel Nederland met het vinden van de beste hulp. Wij willen psychologie uit de taboesfeer halen en normaliseren, zodat mensen openlijk aan hun eigen mentale weerbaarheid kunnen werken.
Avatar gebruiker
Team Psyned
 
Berichten: 38
Geregistreerd op: do 28 jul 2016, 13:22


Keer terug naar Stel je vraag over angst aan de psycholoog

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

cron
Web marketing Alkmaar