Burnout, moe, nergens geen zin in, ben angstig

In dit forum kun je rechtstreeks vragen stellen aan onze angst psychologen. Je krijgt binnen 5 werkdagen antwoord.
Forum regels
We proberen je eerste vraag binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Probeer deze vraag zo helder en duidelijk mogelijk te stellen. Alle therapeuten werken op geheel vrijwillige basis mee aan dit forum, zelf hebben ze drukke praktijken dus hou er rekening mee dat vervolgvragen mogelijk pas later of zelfs geen antwoord meer krijgen.

Belangrijk: dit forum is in beheer van Psychologen Nederland. Wij helpen graag zoveel mogelijk mensen met inzicht krijgen in hun psyche en gevoelens en delen daarom soms de antwoorden op de hulpvragen op dit forum via onze blog. Als je hier een vraag post kan het zijn dat jouw vraag - uiteraard anoniem - behandeld wordt op onze blog op psyned.nl.

Burnout, moe, nergens geen zin in, ben angstig

door zus » di 01 jan 2013, 17:01

Ik heb eerder iets gepost (angst-therapie/mijn-stalkt-mij-het-beangstigt-mij-t309.html) Momenteel ben ik zover gezakt dat ik dus een schouder heb die door de spanning zodanig beperkt is dat werken niet lukt. Ik ben bij een psycholoog geweest die vind dat ik eerst maar eens mijn rust moet pakken, waarbij 's-morgens pas na tienen een afspraak maken, zodat ik mezlef niet opjaag en in de middag ook 2 uur mijn bed in. Verder moet ik een energiedagboek bijhouden. Ik merk dat sommige zaken mij extreem vermoeien maar ik vraag me nu af, heb ik nu een burnout? Ik voel me gewoon moe, heel erg moe. Krijg ik een sms van mijn ex, zoals nu, dan krijg ik hartkloppingen en durf ik niet te kijken.
Pfffff, heb het toch wel gedaan en het zweet breekt me uit nu. Wat een vreselijke man is het toch.
Zulke dingen maken dus dat mij energiepeil zakt van 7 naar 2.
De bedrijfsarts had het erover dat ik depressief zou zijn, de psycholoog heeft zich er niet over uitgelaten maar had het over geen energie, uitrusten, ontspanning ed.
Ik ben eerlijk gezegd bang dat dit nog maanden gaat duren. Ik voel me moe, heb nergens zin in, ben ansgtig, als ik in een winkel ben hoop ik dat ik geen bekende tegenkom want dan moet ik praten. Moet ik iets doen waarbij concentratie vereist is, wordt het zwart voor mijn ogen. Weinig kan mij nog boeien. Een boek lezen......als ik 3 blz verder ben dan ben ik vergeten wat er op de eerste stond.
Verder kan het zweet me uitbreken, zoals nu. Pfffff, soms komt alles zo vreselijk op me af dat ik het allemaal zelf niet meer weet. Een werkgever die aan me trekt, een ex die mij psychisch kapot maakt en dat gaat hem aardig lukken zo.


Ben jij op zoek naar een psycholoog in Deventer? Kijk dan even op: Psycholoog Deventer
zus
 
Berichten: 6
Geregistreerd op: do 15 nov 2012, 12:48

Re: Burnout, moe, nergens geen zin in, ben angstig

door Psycholoog Delft » di 22 jan 2013, 15:11

Ik lees dat je veel last hebt van je klachten en dat ze je zo in beslag nemen dat je bang bent hoe lang het gaat duren.Daarnaast zie ik dat je hulp hebt van de psycholoog en gesprekken met de bedrijfsarts.
Neem deze mensen in vertrouwen.

Een paar tips:
-Je hebt het gevoel dat er druk is, mensen die aan je trekken, probeer goed te kijken wat jij wilt. Als jij weet wat je wilt dan kan je dit aan anderen vertellen. Het kan helpen om goede gedachten te hebben zoals ik bepaal wat ik doe of ik ben de baas over mijn leven.
- Hoeveel last je ook hebt soms zijn psychische klachten bedoeld om er iets van te leren. Wat proberen de klachten jou te vertellen, wat moet je leren.

Succes en ik hoop dat je je snel beter voelt

Psycholoog Delft en Barendrecht
Psycholoog Delft
 
Berichten: 25
Geregistreerd op: wo 11 apr 2012, 09:53

Re: Burnout, moe, nergens geen zin in, ben angstig

door zus » ma 14 okt 2013, 20:06

Nu ik dit terug lees merk ik dat er niets veranderd is :cry:
Door de spanning heb ik mijn spieren in mijn schouders zodanig verkeerd gebruikt dat mijn houding niet klopte en mijn hele schouder vol zat met ontstekingen.
Inmiddels ben ik daaraan geopereerd 4 wkn terug.
Verder moet ik van de oxa af wat niet lukt.
Maar die eeuwige vermoeidheid is er nog steeds.
En heb nu inmiddels een uwv dat in mijn nek hijgt.
zus
 
Berichten: 6
Geregistreerd op: do 15 nov 2012, 12:48


Keer terug naar Stel je vraag over angst aan de psycholoog

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

Web marketing Alkmaar