Ik ben bang

In dit forum kun je rechtstreeks vragen stellen aan onze angst psychologen. Je krijgt binnen 5 werkdagen antwoord.
Forum regels
We proberen je eerste vraag binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Probeer deze vraag zo helder en duidelijk mogelijk te stellen. Alle therapeuten werken op geheel vrijwillige basis mee aan dit forum, zelf hebben ze drukke praktijken dus hou er rekening mee dat vervolgvragen mogelijk pas later of zelfs geen antwoord meer krijgen.

Belangrijk: dit forum is in beheer van Psychologen Nederland. Wij helpen graag zoveel mogelijk mensen met inzicht krijgen in hun psyche en gevoelens en delen daarom soms de antwoorden op de hulpvragen op dit forum via onze blog. Als je hier een vraag post kan het zijn dat jouw vraag - uiteraard anoniem - behandeld wordt op onze blog op psyned.nl.

Ik ben bang

door Lizzy124 » za 03 jun 2017, 14:47

Tot 6 weken geleden was er nog niks met mij aan de hand. Heb leuk werk, een hartstikke leuke en lieve vriend, leuke vrienden ect. Mijn vriend en ik werkte samen in hetzelfde bedrijf totdat hij te horen kreeg dat hij werd overgeplaatst. Ik vond dat heel erg jammer en was ontzettend verdrietig. Paar weken later was zijn afscheidsfeest. De volgende dag werd ik wakker met totale paniek en angst aanvallen. Tot op heden is dat nog niet over. Ik wil gewoon weer kunnen genieten van het samen zijn en niet bij alles na moeten denken. Het is zo bizar dat je op zaterdag nog dol verliefd ben en op zondag zo in paniek bent dat je alles gaat verliezen, heb daar een hele klap van gekregen. Ik wil hem niet kwijt en hij mij ook niet maar waarom voelt dat dan wel zo? Me hoofd lijkt automatisch allemaal negativiteit te bedenken over onze relatie terwijl die er helemaal niet zijn! Dat maakt mkj zo in de war.


Hopelijk kan iemand mij helpen
Lizzy124
 
Berichten: 1
Geregistreerd op: za 03 jun 2017, 13:45

Re: Ik ben bang

door Team Psyned » wo 07 jun 2017, 14:58

Beste Lizzy,

Zo te lezen ben je behoorlijk geschrokken van deze overplaatsing. Ik haal uit je verhaal dat je erg in paniek bent en lees dat je ook paniekaanvallen ervaart. Daar maak ik me wel een beetje zorgen over en ik ben bang dat ik je met tips en handvatten op deze manier onvoldoende kan helpen. Ik denk dat het goed is om deze klachten serieus te nemen en om hier met een professional over te praten. Dit kan een psycholoog, therapeut of praktijkondersteuner van de huisarts zijn.

Mocht je hulp willen in het vinden van een geschikte psycholoog, dan zou je kunnen bellen naar 085-4014721. Ik kijk dan graag met je mee.

Met vriendelijke groet,

Team Psyned
Psychologen Nederland (Psyned) helpt dagelijks mensen door heel Nederland met het vinden van de beste hulp. Wij willen psychologie uit de taboesfeer halen en normaliseren, zodat mensen openlijk aan hun eigen mentale weerbaarheid kunnen werken.
Avatar gebruiker
Team Psyned
 
Berichten: 38
Geregistreerd op: do 28 jul 2016, 13:22


Keer terug naar Stel je vraag over angst aan de psycholoog

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten

cron
Web marketing Alkmaar